ua en ru

Мбокані зараз важко, - Хацкевич

Мбокані зараз важко, - Хацкевич Фото: Олександр Хацкевич (fcdynamo.kiev.ua)

Також він поділився враженнями щодо останнього спарингу в Австрії

Головний тренер київського "Динамо" Олександр Хацкевич оцінив форму прибув у розташування клубу форварда Дьемерси Мбокані, а також розповів про перемогу своєї команди над "Габалою". Про це повідомляє прес-служба "біло-синіх".

"Він провів у команді лише один повноцінний тренувальний день. Йому потрібно було дати ігровий час, подивитися в грі, в якому він стані. Зрозуміло, що зараз йому важко, але через ігри, через тренування він повинен набирати форму", - розповів тренер.

Також він поділився враженнями про останньому спарингу в Австрії.

"не Можна сказати, що результати на зборах не важливі. Позитивний результат завжди додає впевненості у своїх силах. Так що перед грою я сказав хлопцям, що у нас залишилося не така вже велика кількість ігор на зборах, тому в кожній ми граємо в тому числі на результат", - додав Хацкевич.

Нагадаємо, форвард київського футбольного клубу "Динамо" Дьемерси Мбокані приєднався до свого клубу на зборі в Австрії. Раніше 31-річний нападник два роки поспіль виступав в англійській Прем'єр-лізі на правах оренди за "Норвіч" і "Халл Сіті". Після чого намагався підписати контракт з грецьким "Олімпіакосом", але не пройшов медогляд.