ua en ru

На Майдані організували збір допомоги для постраждалих при пожежі під Києвом

На Майдані організували збір допомоги для постраждалих при пожежі під Києвом Фото: Майдан Незалежності

Киян просять нести препарати від опіків, воду і бинти

На Майдані Незалежності організували збір допомоги для постраждалих при пожежі на нафтобазі "БРСМ-Нафта" у Васильківському районі Київської області. Про це йдеться в повідомленні полку "Азов" на Facebook.

"Прямо зараз біля стели на Майдані Незалежності організують збір допомоги для постраждалих від пожежі на нафтобазі під Києвом. Приносьте препарати від опіків, питну воду, катетери, крапельниці, бинти, марлеві пов'язки. Всю допомогу будуть терміново відправляти постраждалим", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляє збір організований в жовтому наметі біля стели.

ТЕРМІНОВО! Прямо зараз біля стелли на Майдані Незалежності організовують збір допомоги для постраждалих від пожежі на ...

Posted by Батальйон спеціального призначення "Азов" - нова сторінка on 9 Июнь 2015 г.

Нагадаємо, у Васильківському районі Київської обл. 8 червня на території "БРСМ-Нафта" сталося загоряння одного з резервуарів з пальним об'ємом 800 куб. м. Пізніше вогонь перекинувся ще на три резервуара. Вчора повідомлялося про 5 постраждалих, один з яких помер у реанімації. Сьогодні очевидці засвідчили ряд вибухів. У результаті вибуху загинула 1 людина, ще 14 отримали травми і були госпіталізовані.