ua en ru

МАУ отримає права на експлуатацію українських маршрутів Ryanair

МАУ отримає права на експлуатацію українських маршрутів Ryanair Фото: МАУ буде літати за маршрутами Ryanair

Польоти можна буде починати з 1 травня

Авіакомпанія "Міжнародні авіалінії України" отримає право експлуатувати 4 нових маршрути, за якими планує літати ірландський лоукостер Ryanair, передає кореспондент РБК-Україна.

Як повідомляється, комісія з розгляду питань щодо прав на експлуатацію повітряних ліній на своєму засіданні рекомендувала голові Державної авіаційної служби видати авіакомпанії МАУ право на регулярну експлуатацію цих маршрутів.

зокрема, МАУ отримав можливість літати за маршрутами Київ-Манчестер (Великобританія), Київ-Скавста (Швеція), Київ-Ейндховен (Нідерланди) і Київ-Ріміні (Італія).

Перші три напрямки збігаються з напрямками ірландської компанії.

МАУ отримає право на польоти за цими напрямами з 1 травня 2017 року. У Скавста перевізник має намір літати щодня, Манчестер і Ейндховен - по 4 рази в тиждень, в Ріміні - 1.

Нагадаємо, як повідомлялося раніше авіакомпанія "Міжнародні авіалінії України" подала у Державну авіаційну службу України заявки на отримання прав на польоти за маршрутами Київ-Манчестер (Великобританія), Київ-Скавста (Швеція), Київ-Ейндховен (Нідерланди) і Київ-Ріміні (Італія).