ua en ru

МАУ відкрила рейси до Венеції

МАУ відкрила рейси до Венеції Фото: МАУ

Нові рейси виконуються тричі на тиждень

Авіакомпанія "Міжнародні Авіалінії України" (МАУ) в понеділок, 28 березня 2016 року, відкрила регулярне повітряне сполучення між Києвом і Венецією. Про це йдеться в повідомленні прес-служби МАУ.

Як повідомляється, нові рейси МАУ виконуються на сучасних літаках Boeing-737 " з двома класами обслуговування (бізнес і економічним) тричі на тиждень: з Києва до Венеції по понеділках, четвергах і суботах, у зворотному напрямку – по вівторках, п'ятницях і неділях.


"Таким чином, у період літньої навігації 2016 року МАУ запропонує пасажирам ще більше можливостей для подорожей до Італії, виконуючи прямі рейси з Києва в Рим, Мілан, Венецію, а також зі Львова в Болонью", - йдеться в повідомленні.

Також повідомляється, що ціна квитка економічного класу в обидві сторони з урахуванням всіх зборів і податків становить: з Києва від 3969 гривень (ціна може змінюватися залежно від коливань курсу гривні до долара США), з Венеції – від 251 євро.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що парк авіакомпанії "Міжнародні авіалінії України" поповниться на сім літаків в 2016 році.