ua en ru

МАУ винна близько 400 млн гривень до державного бюджету, - Омелян

МАУ винна близько 400 млн гривень до державного бюджету, - Омелян Фото: Володимир Омелян (РБК-Україна)

Мінінфраструктури знизило аеропортові тарифи і збори для всіх без виключення авіакомпаній

Компанія "Міжнародні авіалінії України" (МАУ) винна близько 400 млн гривень до державного бюджету. Про це на своїй сторінці у Facebook написав міністр інфраструктури України Володимир Омелян.

Так, за словами Омеляна, його відомство знизило аеропортові тарифи і збори для всіх без виключення авіакомпаній і, враховуючи обсяги перевезень, МАУ виграє найбільше.

"Міністерство знизило аеропортові тарифи і збори для всіх без виключення авіакомпаній. Базова авіакомпанія, яка і до цього ніколи не відчувала по відношенню до себе дискримінаційних умов, так само отримала максимальні знижки. Враховуючи обсяги перевезень, МАУ виграє найбільше. А також, враховуючи той факт, що МАУ винна близько 400 млн гривень до державного бюджету, додаткові знижки є взагалі подарунком з неба", - написав він.

Уважно продивився прес-конференцію: як нам не потрібно Ryanair і як дешеві авіаперевезення погано впливають на державу т...

Опубліковано Volodymyr Omelyan 10 липня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Омелян допустив, що сьогодні буде оголошено про скасування польотів Ryanair в Україну.