ua en ru

Омелян допустив, що сьогодні буде оголошено про скасування польотів Ryanair в Україну

Омелян допустив, що сьогодні буде оголошено про скасування польотів Ryanair в Україну Фото: Володимир Омелян (РБК-Україна)

Ryanair висуває аеропорту "Бориспіль" вимоги, які не відповідають українському законодавству

Міністр інфраструктури України Володимир Омелян допустив, що сьогодні буде оголошення про скасування польотів Ryanair в Україну. Про це Омелян написав на своїй сторінці у Facebook.

"Ймовірніше всього, сьогодні буде оголошення про скасування польотів Ryanair в Україну. Що хотіли - те й отримали. Можна відкривати ще один офіс з підтримки інвестицій", - йдеться у повідомленні.

Він також зазначив, що його дивує, "наскільки небажаним є прихід Ryanair до України", що для аеропорту ні указ президента, ні інтереси українців - не аргумент.

"Так можна і сказати: ми не хочемо Ryanair, бо аеропорт не зможе зробити три додаткові виходи на посадку, а також не зможе розширити зону отримання багажу для транзитних пасажирів", - зазначив він.

Уважно продивився прес-конференцію: як нам не потрібно Ryanair і як дешеві авіаперевезення погано впливають на державу т...

Опубліковано Volodymyr Omelyan 10 липня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що європейський лоукост Ryanair висуває аеропорту "Бориспіль" ряд вимог, які необхідні для польотів до Києва, проте він не відповідає українському законодавству.

"Вони вимагають, щоб спірні питання вирішувалися у Лондонському арбітражі із застосуванням лондонського права. Ми ж наполягаємо, що питання повинні вирішуватися у судовому порядку в українських інстанціях" - сказав голова аеропорту Павло Рябікін.