ua en ru

Матіос продемонстрував фото з розслідування по справі Клименко

Матіос продемонстрував фото з розслідування по справі Клименко Фото: Анатолій Матіос (matios.info)

Військова прокуратура показала фото з екс-міністром з Сочі, Москви та Італії

Заступник генерального прокурора головний військовий прокурор Анатолій Матіос продемонстрував фото з розслідування справи колишнього міністра фінансів і зборів Олександра Клименка. Фотоматеріали були продемонстровані під час брифінгу з Матіосом, передає кореспондент РБК-Україна.

Так, Матіос показав фотографії, отримані в результаті попереднього розслідування по справі Клименко. Згідно інформації головного військового прокурора, на фотографіях екс-міністр перебуває в Сочі, Москві та Італії.

"Реакція Клименко на звістку про арешт та передачу майна. На фото він танцює. На наступному фото Клименко в місті Сочі, далі на знімку в місті Москві в колі майбутніх і теперішніх підозрюваних з групи компанії "Юнісон", - прокоментував Матіос.

altaltalt

Фото: Матіос продемонстрував фото по справі Клименко

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Військова прокуратура передала в розпорядження Нацагентства з питань виявлення, розшуку та управління активами, отриманими від корупційних та інших злочинів, перелік арештованого майна колишнього міністра доходів і зборів Олександра Клименка.