ua en ru

Матеріально-технічне забезпечення військовослужбовців у 2012 р. збільшиться на 27% - до 1 млрд 692 млн грн, - Єжель

На матеріально-технічне забезпечення військовослужбовців у 2012 р. передбачено 1 млрд 692 млн грн, що на 27% більше, ніж в 2011 р. Про це під час брифінгу повідомив міністр оборони Михайло Єжель, передає кореспондент РБК-Україна.
"На заходи матеріально-технічного забезпечення планується спрямувати 1 млрд 692 млн грн, що на 457 млн більше, тобто на 27% (ніж в 2011 р). Це дозволить забезпечити харчування за встановленими нормами виключно в службовій сфері та забезпечити обідами військовослужбовців за контрактом в повному обсязі", - розповів Єжель.
Також міністр зазначив, що у наступному році в 2 рази збільшиться фінансування стану робочого речового забезпечення та забезпечення паливно-мастильними матеріалами для повсякденної діяльності війська.
"Скажу, що цих грошей, звичайно, мало, тому що ми протягом останніх 5 років практично не фінансували заходи щодо речового забезпечення, і сьогодні ця проблема є, але вона буде вирішуватись. Повністю вже зняте питання, що стосується забезпечення речовим майном особового складу, курсантів, ліцеїстів, офіцерів-випускників ВНЗ", - додав міністр.