ua en ru

Матч за Суперкубок УЄФА у 2020 році може відбутися в Хорватії

Матч за Суперкубок УЄФА у 2020 році може відбутися в Хорватії Фото: Ліга чемпіонів УЄФА (uefa.com)

Крайній термін подачі заявки на проведення матчу 12 січня 2018 року

Матч за Суперкубок Союзу європейських футбольних асоціацій (УЄФА) у 2020 році може відбутися в Хорватії. Про це повідомляє прес-служба Хорватської футбольної асоціації.

"Президент Хорватської футбольної асоціації Давор Шукер сьогодні направив лист президенту Хайдуку Івану Косу і меру Спліта Андрі Крстуловичу, де запропонував їм поговорити про можливу кандидатуру стадіону Полюд в Спліті для матчу Суперкубка УЄФА в 2020 році", - йдеться в повідомленні.

Так, футбольний союз Хорватії отримав лист від УЄФА із запрошенням взяти участь у боротьбі за право провести матч за Суперкубок, і його президент Давор Шукер вважає, що Спліт чудово підійшов би на роль господаря поєдинку.

"Я вважаю, що Полюд цілком підходить для проведення матчу за Суперкубок. Це було б дуже престижно як для Хайдука, так і для міста. Крім того, нещодавні приклади Скоп'є і Тбілісі свідчать про те, що це ще й прибутково. У понеділок, 18 грудня, ми зустрінемося з президентом Хайдука Іваном Косому і мером Спліта Андрі Крстуловичем і обговоримо це питання", - заявив Давор Шукер.

Зазначимо, крайній термін подачі заявки на проведення матчу за Суперкубок УЄФА у 2020 році - 12 січня 2018 року.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Міжнародна федерація футболу може усунути футбольну збірну Іспанії від участі в ЧС-2018, який пройде в Росії, через втручання в справи іспанської федерації футболу.