ua en ru

Матч "Шкендербеу" - "Динамо" пройде за порожніх трибун

Матч "Шкендербеу" - "Динамо" пройде за порожніх трибун Фото: матч "Динамо" - "Шкендербеу" на НСК "Олімпійський" (kfskenderbeu.al)

УЄФА покарав суперника киян через поведінку вболівальників

Матч Ліги Європи між албанським "Шкендербеу" і київським "Динамо" відбудеться при порожніх трибунах. Про це повідомляє офіційний сайт суперника киян.

Контрольно-дисциплінарна і етична інстанція УЄФА покарав албанський клуб одним домашнім матчем за порожніх трибун і штрафом 60 тисяч євро через поведінку вболівальників під час поєдинку проти ЛЕ з сербським "Партизаном", які вигукували расистські образи на адресу суперника і використовували піротехніку.

Таким чином, "Шкендербеу" залишиться без підтримки на "Ельбасан-Арені" під час домашнього поєдинку з київським клубом, який відбудеться 23 листопада і розпочнеться о 22:05 за київським часом.

Зазначимо, що у поточному розіграші Ліги Європи кияни грали за порожніх трибун у виїзному матчі проти "Партизана", фанати якого влаштували безлади на матчах 2 і 3 раундів кваліфікації Ліги чемпіонів.

На даний момент команда Олександра Хацкевича очолює групу B, набравши в трьох турах 7 очок. "Cкендербеу" має в своєму активі лише 2 пункти.

Нагадаємо, київське "Динамо" вдома зіграло внічию зі швейцарським "Янг Бойз". Зустріч у Києві на НСК "Олімпійський" і завершилася з рахунком 2:2.