ua en ru

Матч "Полтава" - "Шахтар" можуть скасувати через стан газону

Матч "Полтава" - "Шахтар" можуть скасувати через стан газону Фото: зараз газон "Локомотива" виглядає не настільки жахливо

Таке рішення може ухвалити головний арбітр

Перенесений матч 1/4 фіналу Кубка України "Полтава" - "Шахтар" можуть скасувати через стан газону на стадіоні "Локомотив". Про це заявив президент Професіональної футбольної ліги України Сергій Макаров, передає телеканал "Футбол 1".

"Така ймовірність є, нічого виключати не можна. Рішення за директором матчу, за арбітром. Я говорив керівництву "Полтави", що все може бути. Вони це прекрасно розуміють. Вони роблять, а не сидять склавши руки. Роблять все можливе, щоб матч відбувся", - сказв Макаров.

altФото: стан газону на стадіоні "Локомотив"

Президент Прем'єр-ліги Володимир Генінсон розповів, що організація не має права скасовувати або переносити матчі. Таке рішення може ухвалити тільки головний арбітр, делегат гри або комітет з питань стадіонів та безпеки проведення змагань Федерації футболу України.

"Жахливе поле в Полтаві. Ми написали лист в полтавський клуб, попросили їх перенести гру на стадіон "Ворскли" імені Бутовського - вони відмовилися. Тільки якщо делегат матчу і арбітр ухвалять рішення, що на полі грати не можна, тоді КДК буде вирішувати, форс-мажор це чи ні", - сказав Генінсон.

Зазначимо, у листопаді минулого року чвертьфінальна зустріч з "Шахтарем" не відбулася через неготовність стадіону "Локомотив". Трав'яний покрив, який не мав підігріву, тоді не витримав перших морозів. Гра "Полтава" - "Шахтар" запланована на 5 квітня.

Нагадаємо, головний тренер "Манчестер Юнайтед" Жозе Моурінью заявив, що поле в гостьовому матчі 1/8 фіналу Ліги Європи проти "Ростова" нагадало йому дитинство.