ua en ru

Матч Ліги Європи "Інтер" - "Лудогорець" пройде без глядачів

Матч Ліги Європи "Інтер" - "Лудогорець" пройде без глядачів Фото: "Лудогорець" - "Інтер" (facebook.com/pfcludogorets1945)

Причини такого рішення пов'язані зі спалахом коронавірусу в Італії

Матч у відповідь 1/16 фіналу Ліги Європи "Інтер" - "Лудогорець пройде без глядачів, повідомляється на офіційному сайті болгарської команди.

Причини такого рішення пов'язані зі спалахом коронавірусу в Італії. На початку дня "нерадзуррі" відправили офіційний лист "Лудогорцу", в якому оголосили, що міська влада охорони здоров'я дозволили провести гру без уболівальників.

Раніше через поширення вірусу в країні були скасовані чотири матчі 25 туру італійської Серії А, а саме: "Інтер" - "Сампдорія", "Аталанта" - "Сассуоло", "Верона" - "Кальярі" і "Торіно" - "Парма". Також були перенесені 42 матчі в аматорських та молодіжних лігах.

На даний момент в Італії зафіксовано 229 випадків захворювання коронавірусів - більше, ніж в інших країнах Європи. Від хвороби в країні померли шість осіб.

Матч 1/16 фіналу Ліги Європи "Інтер" - "Лудогорець" відбудеться 27 лютого на стадіоні "Сан-Сіро" в Мілані. У першій зустрічі перемогу здобула італійська команда - 2:0.

Нагадаємо, через коронавірус можуть перенести усі матчі наступного туру чемпіонату Італії.