ua en ru

Майстри з Local Motors випустили дрифт-трайк для дорослих

Умільці з майстерні Local Motors винайшли чергову чудову іграшку для дорослих.

Умільці з майстерні Local Motors винайшли чергову чудову іграшку для дорослих. Це всього-навсього Verrado - дрифт-трайк з електромотором.
Хлопці з американської майстерні Local Motors придумують багато цікавого: роблять кастом-байки, тюнінгують старі автомобілі і малюють незвичайні концепт-кари. Одне з останніх творінь цих умілих рук і кмітливих голів - дрифт-трайк з електромотором Verrado

Проект цієї моделі вже зібрав 50 спонсорів і 28 тис. долл.на сайті краудфандинговомк kickstarter.com. Verrado оснащений виделкою від BMX, 20-дюймовим посиленим переднім колесом, потужним дисковим гальмом і не менш потужним електромотором. В якості джерела енергії використовується літій-іонна батарея, на підзарядку якої потрібно 3 години. Запас ходу Verrado може становити 45 хвилин або 19 кілометрів.

Завдяки зручному сидіння, пасажир цього дрифт-трайка всю дорогу відчуває себе комфортно. Рама виконана із сталі і доступна в чотирьох кольорах: білому, чорному, червоному і сріблястому. Для того, щоб отримати один з перших екземплярів моделі, потрібно внести 1400 дол.

Майстри з Local Motors випустили дрифт-трайк для дорослих