ua en ru

Масове отруєння в Кіровоградській області: 41 особу госпіталізовано

Масове отруєння в Кіровоградській області: 41 особу госпіталізовано Фото: у Кіровоградській області сталося масове отруєння

Всі хворі вживали готові страви, приготовані в кафе "Серж"

У Кіровоградській області в Благовіщенську центральну районну лікарню було госпіталізовано 41 чоловік з попереднім діагнозом гострий гастроентероколіт. Про це повідомляє пресс-служба Державної служби України з питань безпеки харчових продуктів та захисту споживачів.

Інцидент стався в результаті отруєння в кафе "Серж". Серед госпіталізованих троє дітей віком до 18 років.


Фахівці Держпродспоживслужби провели ряд епідеміологічних заходів, в результаті чого встановили, що всі хворі вживали готові страви, приготовані в кафе "Серж".

"Головним управлінням Держпродспоживслужби в Кіровоградській області готуються матеріали з розслідування спалаху гострої кишкової інфекції та вжиття заходів прокуратури області", - йдеться в повідомленні.

Фахівці Держпродспоживслужби спільно з поліцією продовжують виявляти місцезнаходження людей, які брали участь у приготуванні страв для різного роду заходів в кафе "Серж".

"Станом на 25 липня 2016 року протиепідемічні та профілактичні заходи щодо локалізації та ліквідації спалаху тривають. Діяльність об'єкта (кафе "Серж") призупинено", - заявили в Держпродспоживслужбі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що поліція відкрила справу за фактом масового отруєння шаурмою в Ізмаїлі.