ua en ru

Масова бійка на кладовищі в Москві: поліція затримала понад 100 осіб

Масова бійка на кладовищі в Москві: поліція затримала понад 100 осіб Фото: масова бійка на кладовищі в Москві

В результаті конфлікту загинули 3 людини

Поліція затримала 111 учасників масової бійки зі стріляниною, що сталася вчора, 14 травня 2016 року, на Хованському кладовищі в Москві (Російська Федерація). Про це повідомляє "Інтерфакс" з посиланням на джерело в правоохоронних органах.

Як повідомляється, для ліквідації конфлікту на місце були направлені 252 співробітника поліції Москви і 40 співробітників підмосковній поліції. Для запобігання конфлікту поліцейським довелося здійснити попереджувальні постріли в повітря.


"На місці події був виявлений автомат Калашникова, 51 стріляна гільза різного калібру, кастети, ножі, сокири, палиці і шматки арматури", - йдеться в повідомленні.

Наголошується, що в результаті масової бійки зі стріляниною на кладовищі в Москві від вогнепального поранення в груди загинув 22-річний громадянин Таджикистану, який фактично проживав на кладовищі. Крім того 42-річний приїжджий і невідомий чоловік загинули в результаті наїзду автомобіля.

На даний момент за фактом події було порушено кримінальну справу за статтею 105 КК РФ ("Вбивство двох і більше осіб, вчинене організованою групою за попередньою змовою"), 222 КК РФ ("Незаконний обіг вогнепальної зброї") та 213 КК РФ ("Хуліганство, вчинене групою осіб за попередньою змовою").

Нагадаємо, вчора, 14 травня 2016 року, у Москві між групами нелегальних мігрантів з Центральної Азії виник конфлікт через підряди на роботу, співробітники поліції стріляли в повітря, щоб припинити масову бійку.