ua en ru

Марушевська заявила, що її звинувачують у нанесенні майже 7 млн гривень збитків державі

Марушевська заявила, що її звинувачують у нанесенні майже 7 млн гривень збитків державі Фото: Юлія Марушевська

Марушевська також повідомляє про обшуки в її квартирі

Колишню голову Одеської митниці Юлію Марушевську звинуватили у завданні збитків державі на суму 6,92 мільйона гривень. Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook з посиланням на ухвалу Печерського суду.

"Це одна з ухвал Печерського суду, за якими проводились обшуки. Подібна була і у тих, хто приходив під двері моєї квартири. Підстава – начебто завдані збитки державі у сумі 6,92 мільйонів гривень через "сумнівні доручення", які передбачали оформлення товарів за ціною вказаною в контракті", - зазначає Марушевська.

Мова йде про доручення, яке передбачає оформлення за ціною в контракті товарів з 37 країн та доручення щодо Великих платників податків.

"Ці доручення вже були визнані судом як правомірні. Вони отримали схвалення та підтримку бізнесу і експертного середовища. І лише після того, як ми пішли з митниці, дуже "оперативні" прокуратура та СБУ угледіли в цьому злочинні дії та шкоду державі", - повідомляє екс-глава митниці.

Це одна з ухвал Печерського суду, за якими проводились обшуки. Подібна була і у тих, хто приходив під двері моєї квартир...

Опубліковано Юлею Марушевською 5 березень 2017 р.

Нагадаємо, 3 березня екс-глава Одеської митниці Марушевська заявила про обшуки в її квартирі.