ua en ru

Мартиненко пов'язує звинувачення на свою адресу з боку Саакашвілі з спробами губернатора зайняти пост прем'єра

Народний депутат від "Народного фронту" Микола Мартиненко пов'язує звинувачення на свою адресу з боку голови Одеської обласної державної адміністрації Михайла Саакашвілі з спробами останнього зайняти пост прем'єр-міністра. Про це йдеться в повідомленні прес-служби депутата.

"Це коли дуже хочеться, але прямо заявляти про прем'єрство він не може", - відреагував народний депутат.

На його думку, Михайло Саакашвілі "любить голосно піаритися", але в Одесі серйозних результатів немає.

"Вибори мера він теж програв. Скоро одесити почнуть запитувати його: "так де обіцяні кардинальні зміни?" Тому Саакашвілі націлився евакуюватися в Київ, в уряд. Звідси така агресія до Арсенія Яценюка, звідси намагання дискредитувати прем'єра і його однопартійців", - сказав Микола Мартиненко.

Мартиненко також заявив, що "Саакашвілі - майстер гучних звинувачень, але "таємний уряд", "тіньові фігури" і "виклики на допит" існують тільки в хворобливій уяві пана Саакашвілі".

"З такими ж "підставами" можна сказати, що Саакашвілі очолив корупцію і організовану злочинність в Одеській області. І формує там тіньовий уряд у складі патологічних нероб з липовими дипломами, фотомоделей та юних філологинь. А що? Звучить так само голосно", - зазначив депутат.

Політик чекає "продовження істерик Саакашвілі і придумування ним все нових звинувачень".

Мартиненко також спростував заяву Саакашвілі про нібито виклик його на допит у Швейцарії. "Спеціально для пана губернатора повторю: правоохоронні органи ні в одній країні не висували мені підозр або яких-небудь претензій. Якщо до мене будуть питання - я ні від кого не ховаюся і на всі питання відповім. Більше того, пропоную Саакашвілі разом злітати в Швейцарію і в Грузію, якщо він такий хоробрий. Подивимося, у кого з нас будуть проблеми. І як зустрінуть Саакашвілі на його батьківщині", - запропонував Мартиненко.