ua en ru

Мартиненко: Лещенко продовжує проти мене "брудну" інформаційну кампанію

Мартиненко: Лещенко продовжує проти мене "брудну" інформаційну кампанію Фото: Микола Мартиненко

Народний депутат Сергій Лещенко і далі займається "інформаційним кілерством", беручи на себе функції слідчого та судді в одному флаконі. Про це заявив колишній народний депутат України Микола Мартиненко, коментуючи заяви Лещенка в свою адресу, що пролунали в інтерв'ю "РБК-Україна".

За словами Миколи Мартиненка, "Сергій Лещенко в черговий раз дозволив собі низку випадів на його адресу".

"Цей діяч, прикриваючись маскою "єврооптиміста", займається банальним інформаційним кілерством. За подібне в Європі політики несуть відповідальність, і не тільки політичну. У нас же, на жаль, народний депутат безкарно виконує політичне замовлення, розвішуючи обвинувальні ярлики", - заявив екс-депутат.


За його словами, "такі заяви Лещенка мають одну мету – дискредитація за допомогою тиражування відвертої брехні і маніпуляцій".

"Мабуть, він живе за заповітами Геббельса, який стверджував, що брехню треба повторювати тисячу разів", - зазначив Мартиненко.

При цьому політик додав, що "Лещенко, до того ж, демонструє повну правову безграмотність".

"На якомусь напівкримінальному сленгу він називає мене "конкретним корупціонером", говорить про "неспростовні докази". Він уже слідчий і суддя в одному флаконі", - сказав Микола Мартиненко.

Він в черговий раз підкреслив, що проти нього ніхто ніяких звинувачень не висував. "Немає навіть підозр", - уточнив екс-депутат.

Мартиненко акцентував на тому, що в Національному антикорупційному бюро він давав свідчення в якості свідка. "Я добровільно склав з себе депутатські повноваження та співпрацюю з НАБУ в якості звичайного громадянина, який не має депутатської недоторканності. У той же час Сергій Лещенко продовжує щедро оплачену кампанію проти мене, прикриваючись від відповідальності за наклеп депутатським мандатом", - підкреслив екс-депутат.