ua en ru

За маршрутами Ryanair з аеропорту "Львів" може полетіти інший лоукостер

За маршрутами Ryanair з аеропорту "Львів" може полетіти інший лоукостер Фото: міжнародний аеропорт "Львів" (facebook.com/LvivAirport)

За запланованим Ryanair маршрутами з Львова може літати авіакомпанія Wizz Air

Міжнародний аеропорт "Львів" буде намагатися провести переговори з іншими авіакомпаніями, які можуть полетіти за запланованим Ryanair маршрутами з Львова. Про це РБК-Україна повідомила генеральний директор аеропорту "Львів" Тетяна Романовська.

Так, в першу чергу, в аеропорту сподіваються на авіакомпанії Wizz Air, яка вже виконує польоти з "Львова".

За словами Тетяни Романовської, Wizz Air запитував у аеропорту інформацію про те, чи будуть вважатися маршрути, за якими планував літати Ryanair, новими у разі якщо він захоче на них полетіти. Таким чином, Wizz Air розраховує отримати знижки на аеропортовий збір.

"Ми їм підтвердили це", - сказала Романовська.

Крім того, Романовська повідомила, що Wizz Air запросив у "Львова" дозволу на початок виконання польотів за п'ятьма новими маршрутами, які не було у запланованих у Ryanair. Wizz Air може почати нові польоти вже наступного літа.

"Якщо Wizz Air не підтвердить, я буду виходити на Air Berlin, Eurowings, easyJet, Germanwings. Щоправда, в такому разі ці рейси можуть почати виконуватися не зараз, а мінімум через рік", - зазначила Романовська.

Також, за словами Романовської, цього літа з аеропорту "Львів" планує почати польоти італійська авіакомпанія з трьома рейсами в тиждень. Назва авіаперевізника вона відмовилася повідомити.

Нагадаємо, сьогодні Романовська повідомляла, що аеропорт "Львів" підписав договір з авіакомпанією Ryanair.