ua en ru

Марш за імпічмент: близько 3 тис. активістів зібралися біля університету Шевченка

Марш за імпічмент: близько 3 тис. активістів зібралися біля університету Шевченка Фото: марш за імпічмент у Києві (РБК-Україна)

Активісти планують пройтися маршем за імпічмент у напрямку Майдану Незалежності

У Києві близько 3 тисяч мітингарів зібралися 10 грудня 2017 року навпроти головного корпусу Національного університету імені Тараса Шевченка з наміром пройтися маршем за імпічмент. Про це повідомляє кореспондент РБК-Україна.

Зазначено, що активісти зібралися в парку імені Т. Шевченка. Обстановка нині спокійна. Люди скандують: "Україна!". Серед присутніх є також колишній заступник генерального прокурора Давид Сакварелідзе.

Крім того, патрульна поліція супроводжує марш. Водночас при вході в парк правоохоронці не здійснюють перевірку речей.

Марш за імпічмент: близько 3 тис. активістів зібралися біля університету ШевченкаМарш за імпічмент: близько 3 тис. активістів зібралися біля університету ШевченкаМарш за імпічмент: близько 3 тис. активістів зібралися біля університету ШевченкаМарш за імпічмент: близько 3 тис. активістів зібралися біля університету ШевченкаМарш за імпічмент: близько 3 тис. активістів зібралися біля університету ШевченкаМарш за імпічмент: близько 3 тис. активістів зібралися біля університету ШевченкаМарш за імпічмент: близько 3 тис. активістів зібралися біля університету ШевченкаМарш за імпічмент: близько 3 тис. активістів зібралися біля університету ШевченкаМарш за імпічмент: близько 3 тис. активістів зібралися біля університету Шевченка

Фото: марш за імпічмент у Києві (РБК-Україна)

Активісти планують пройтися маршем за імпічмент у напрямку Майдану Незалежності. Там мітингарі мають намір провести народне віче.

Марш за імпічмент. Наживо

Опубліковано РБК-Украина 10 грудня 2017 р.

Після цього, як повідомляється, активісти розраховують піти на Аскольдів провулок до будівлі ізолятора тимчасового тримання Служби безпеки України, аби висловити підтримку затриманому напередодні колишньому голові Одеської ОДА Михеїлу Саакашвілі.

Нагадаємо, раніше екс-заступник генпрокурора Давид Сакварелідзе заявив, що запис розмови Саакашвілі з екс-регіоналом-втікачем Сергієм Курченко є монтажем.