ua en ru

Марсель - Лейпциг 5-2: відео голів та огляд матчу

Марсель - Лейпциг 5-2: відео голів та огляд матчу Фото: "Марсель" - "Лейпциг" (twitter.com/OM_Officiel)

Надрезультативний поєдинок Ліги Європи

До уваги читачів РБК-Україна відео голу та огляд небезпечних моментів чвертьфінального матчу-відповіді 1/4 фіналу Ліги Європи між французским "Марселем" і німецьким "РБ Лейпциг".

"Марсель", який програв у Німеччині тиждень тому, швидко пропустив від Брума, але потім відповів "Лейпцигу" відразу трьома голами. Влучним ударам Буни Сарра і Флорана Товена передував автогол Штефана Ільсанкера. Гості, втім, забили другий м'яч і повели за правилом виїзного гола, однак створив черговий шедевр Дімітрі Пайєт і японський захисник Хірокі Сакаї схилили чашу терезів на бік французів.

Суперник провансальців по півфіналу визначиться за допомогою жеребкування 13 квітня.

Марсель - Лейпциг 5-2: відео голів та огляд матчуМарсель - Лейпциг 5-2: відео голів та огляд матчуМарсель - Лейпциг 5-2: відео голів та огляд матчуМарсель - Лейпциг 5-2: відео голів та огляд матчуМарсель - Лейпциг 5-2: відео голів та огляд матчуМарсель - Лейпциг 5-2: відео голів та огляд матчуМарсель - Лейпциг 5-2: відео голів та огляд матчуМарсель - Лейпциг 5-2: відео голів та огляд матчуМарсель - Лейпциг 5-2: відео голів та огляд матчуМарсель - Лейпциг 5-2: відео голів та огляд матчуМарсель - Лейпциг 5-2: відео голів та огляд матчуМарсель - Лейпциг 5-2: відео голів та огляд матчуМарсель - Лейпциг 5-2: відео голів та огляд матчуМарсель - Лейпциг 5-2: відео голів та огляд матчу

Головний тренер "Марселя" Руді Гарсія: "Не дивлячись на такий рахунок, я повинен визнати, що гра не була такою простою, як могло здатися. Це великий вечір для нас. Ми знали, що нам потрібно забивати три голи. Якщо команда виграє з рахунком 5:2 в Лізі Європи, то це означає, що всі гравці були на висоті".

Головний тренер "РБ Лейпциг" Ральф Хазенхюттль: "Ми забили голи, але зробили дуже багато помилок, щоб заслужити кваліфікацію. Не можна стільки помилятися проти суперника рівня "Марселя". У нас навіть був шанс в кінці матчу, але це наш перший міжнародний досвід. Ми упустили свій шанс пройти далі і дуже розчаровані".