ua en ru

Марсель - Атлетіко 0-3: відео голів та огляд матчу

Марсель - Атлетіко 0-3: відео голів та огляд матчу Фото: "Марсель" - "Атлетіко" (uefa.com)

Мадридський клуб втретє виграв Лігу Європи

До уваги читачів РБК-Україна відео голів та огляд небезпечних моментів фінального поєдинку Ліги Європи між марсельським "Олімпіком" і мадридським "Атлетіко".

На перших порах "Олімпік" виглядав навіть яскравіше мадридців, але все змінила груба помилка Андре Замбо-Ангісса, який подарував м'яч супернику недалеко від своєї штрафної в середині першого тайму. Габі підкараулив відскок, вивів Грізманна один на один з воротарем - 1:0.

Новим ударом по амбіціях "Олімпіка" стала травма Дімітрі Пайєта, через яку лідер марсельців покинув поле. Незабаром після перерви "Атлетіко" зміцнив перевагу. Прекрасну атаку витончено і результативно завершив все той же Грізманн.

"Олімпік" бився до кінця і міг повернути фіналу інтригу, але Костас Мітроглу, який вийшов на заміну, потрапив в штангу на 81 хвилині. Мадридці незадовго до фінального свистка увінчали тріумф голом Габі.

Марсель - Атлетіко 0-3: відео голів та огляд матчуМарсель - Атлетіко 0-3: відео голів та огляд матчуМарсель - Атлетіко 0-3: відео голів та огляд матчуМарсель - Атлетіко 0-3: відео голів та огляд матчуМарсель - Атлетіко 0-3: відео голів та огляд матчуМарсель - Атлетіко 0-3: відео голів та огляд матчуМарсель - Атлетіко 0-3: відео голів та огляд матчуМарсель - Атлетіко 0-3: відео голів та огляд матчуМарсель - Атлетіко 0-3: відео голів та огляд матчуМарсель - Атлетіко 0-3: відео голів та огляд матчуМарсель - Атлетіко 0-3: відео голів та огляд матчуМарсель - Атлетіко 0-3: відео голів та огляд матчуМарсель - Атлетіко 0-3: відео голів та огляд матчу

Таким чином, "Атлетіко" зміг повторити рекордне досягнення "Севільї" за кількістю перемог на турнірі.

Нагадаємо, Ліга Європи в сучасному форматі проводиться з сезону 2009/10. Іспанська "Севілья" виграла турнір три рази (2014 року, 2015-го, 2016). Мадридський "Атлетіко" ставав переможцем Ліги Європи двічі (2010, 2012).