ua en ru

Марков прогнозує розвал Партії регіонів у Верховній Раді

Народний депутат України від Партії регіонів, якого сьогодні Вищий адміністративний суд України позбавив депутатського мандата, Ігор Марков прогнозує, що фракція Партія регіонів у Верховній Раді України (ВР) розвалиться і буде створена нова фракція з підтримки південного сходу України. Про це Марков заявив РБК- Україна.

"Я вдячний депутатам "Батьківщини" і "Удару" за підтримку. Не дивлячись на наші протилежні ідеології, вони підтримали мене в моїх переконаннях у тому, що даний політичний режим використовує всі методи, у тому числі тиску на суд для прийняття неправомірного рішення про позбавлення мене мандата. Я переходжу в опозицію до режиму, до влади, але не в опозицію" , - заявив Марков.

Крім того, Марков прогнозує, що в парламенті буде створена нова фракція депутатів, які не підтримують євроінтеграцію і не згодні з нинішнім курсом чинної влади: "Я переконаний, що фракція ПР скоро розвалиться, всі депутати кому дорога честь мундира і те, що вони обіцяли виборцями. Почнуть виходити з фракції, і потім буде створена окрема фракція, яка буде спиратися на підтримку інтересів південного сходу України".