ua en ru

Маркевич: Потрібно грати у Франції на перемогу

Маркевич: Потрібно грати у Франції на перемогу Фото: Мирон Маркевич

Мирон Богданович залишився незадоволений

Головний тренер "Дніпра" Мирон Маркевич пообіцяв, що його команда постарається набрати максимум очок у грі проти "Сент-Етьєна" у Лізі Європи. Про це повідомляє сайт команди.

"Одна причина, і найголовніша - програли боротьбу, особливо в першому таймі. Це основне. Зараз у футболі, якщо хочеш вигравати, треба не поступатися у єдиноборствах. На жаль, ми їх програли, особливо в першому таймі. У другому було трохи краще, але в Лізі Європи потрібно повністю віддаватися грі. У Франції постараємося зіграти першим номером. Подивимося. Незрозуміло, що з Матеусом, і, на жаль, у нас один нападник. Важкувато з одним форвардом грати першим номером. Але постараємося - у нас немає іншого виходу. Потрібно грати у Франції на перемогу", - сказав Маркевич.

"Ми планували ці заміни в другому таймі. На жаль, пропустили гол у роздягальню, і це нас трохи сплутала плани. Але заміни були прогнозовані, і гра в другому таймі була краща, ніж у першому, були моменти. Але моменти потрібно реалізовувати", - додав тренер.

Нагадаємо, матч "Дніпро"- "Сент-Етьєн" завершився мінімальною перемогою французів.