ua en ru

Під Маріуполем трактор підірвався на міні, є постраждалий

Під Маріуполем трактор підірвався на міні, є постраждалий Фото: під Маріуполем на міні підірвався трактор

Інцидент кваліфіковано як терористичний акт

В районі Талаківки під Маріуполем Донецької області на міні підірвався трактор, в результаті інциденту тракторист отримав контузію. Про це йдеться в повідомленні поліції Донецької області у Facebook.

Повідомляється, що до поліції близько 09:00 надійшло повідомлення від військових про те, що приблизно в 2,5 км від Талаківки в бік Комінтернового під час виконання сільськогосподарських робіт трактор зачепив міну.

"У тракториста легка контузія, поле чоловік покинув самостійно. Зараз фахівці продовжують огляд території на відсутність інших вибухонебезпечних предметів. Відкрито кримінальне провадження за ст. 258 "Терористичний акт" Кримінального кодексу України", - йдеться в повідомленні.

Під Талаківкою тракторист натрапив на міну Чоловік, на щастя, не постраждав. Механічні пошкодження отримав трактор. На ...

Опубліковано Головне Управління Національної поліції в Донецькій області 21 травня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на Донбасі група російських військових підірвалася на власній міні. Щоб приховати реальні обставини інциденту, російське командування доповіло про поранення військовослужбовців ЗС РФ в результаті мінометного обстрілу позиції силами АТО.