ua en ru

Під Маріуполем йдуть важкі бої, є поранені, - волонтери

Під Маріуполем йдуть важкі бої, є поранені, - волонтери Фото: РСЗВ "Град"

Бойовики ведуть вогонь по українських позиціях з "Градів"

Проросійські бойовики інтенсивно обстрілюють передові позиції українських військових на Маріупольському напрямку із застосуванням РСЗВ "Град", повідомляється про поранених українських бійців. Про це повідомляється на сторінці волонтерського руху "Повернись живим" Facebook.

"На даний момент ворог інтенсивно продовжує обстріл наших передових позицій з великокаліберних мінометів і ствольної артилерії. Є підтвердження, що в 12:00 терористи застосував реактивні системи залпового вогню "Град", - повідомили в групі.

Наголошується, що обстріл настільки потужні, що відлуння розривів чути в самому Маріуполі, куди приїжджають перші карети швидкої допомоги.

"З нашого боку є поранені, але чекаємо підтвердження інформації від наших силовиків. Між тим за інформацією місцевого населення з окупованої території, через адміністративний кордон з Росії сьогодні заїхали більше 15-ти вантажівок з боєприпасами", - додали волонтери.

Нагадаємо, в зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі за минулу добу, 19 березня 2017 року, в результаті бойових дій загинули українських військовослужбовців немає, 5 військових получили поранення і травми.