ua en ru

У Маріуполі вибудувана найбільш ефективна оборона, - МВС

У Маріуполі вибудувана найбільш ефективна оборона, - МВС Радник міністра внутрішніх справ України Зорян Шкіряк

У Маріуполі Донецької області вибудувана найбільш ефективна оборона по лінії військових дій. Про це на брифінгу заявив радник міністра внутрішніх справ України Зорян Шкіряк, передає кореспондент РБК-Україна.

"На сьогоднішній день постійно проводяться роботи по зміцненню лінії оборони Маріуполя. Відбувається викопування протитанкових окопів, здійснюється будівництво фортифікаційних споруд. І з усією відповідальністю можна говорити про те, що Маріуполь сьогодні укріплений досить добре, професійно. Більш того, враховуючи, що я проїхав по всій лінії фронту, сьогодні саме там знаходиться найбільш ефективний укріплений район", - заявив Шкіряк.

За його словами, на сьогодні в районі Маріуполя вибудувана найбільш ефективна оборона.

Крім того, радник зазначив, що ситуація в самому Маріуполі досить спокійна.
"Навіть за останні кілька місяців настрої людей кардинально змінилися. Я з усією відповідальністю стверджую, що значна переважна частина жителів цього прекрасного міста налаштовані патріотично налаштовані проукраїнськи. І власне спільно зі збройними силами, бійцями Національної гвардії і міліцією готові здійснювати всі заходи для того, щоб не допустити агресію путінських терористичних військ", - заявив Шкіряк.

Нагадаємо, вчора, 18 березня, Кабінет міністрів України виділив 850 млн грн для будівництва інженерних споруд з метою зміцнення обороноздатності держави.