ua en ru

У Маріуполі водій не пропустив людей на переході, 3 людей отримали травми

У Маріуполі водій не пропустив людей на переході, 3 людей отримали травми Фото: ДТП

Постраждалі доставлені в лікарню

У Маріуполі водій автомобіля "Шевроле Авео" не пропустив людей на нерегульованому пішохідному переході, 3 людини постраждали. Про це повідомила прес-служба Головного управління Нацполиции в Донецькій області в Facebook.

"Попередньо встановлено, що на перехресті проспекту Будівельників і вулиці Матросова водій автомобіля не пропустив людей на нерегульованому пішохідному переході. Постраждалі отримали травми середнього ступеня тяжкості, їм надана необхідна медична допомога", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією правоохоронців, постраждалі жінки 1963, 1981, 1991 років народження доставлені в лікарню. Попередньо у них діагностовано закриті переломи гомілки, стопи, кісток таза, травми голови відповідно.

На місці ДТП працюють співробітники слідчого управління ГУНП в Донецькій області. Водій також перебуває на місці події.

Так, за попередніми даними, водій не зупинився перед пішохідним переходом у той час, як це зробили водії автомобілів, які рухалися по сусідній смузі.

Попередня правова кваліфікація - ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу.

У Маріуполі у ДТП потерпіли троє пішоходів Попередньо встановлено, що на перехресті пр. Будівельників та вул. Матросо...

Опубліковано Головне Управління Національної поліції у Донецькій області 11 травня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Дніпрі на перехресті вулиці Січових Стрільців та проспекті Дмитра Яворницького вранці 11 травня 2017 року сталося ДТП за участю карети швидкої допомоги. В результаті аварії постраждали 4 людини.