ua en ru

У Маріуполі поліція затримала трьох осіб за систематичне вимагання

У Маріуполі поліція затримала трьох осіб за систематичне вимагання фото: хабар (РБК-Україна)

Зловмисники щомісяця вимагав 9 тисяч гривень у підприємця

У Маріуполі Донецької області правоохоронці затримали трьох громадян, які вимагали гроші у місцевого підприємця. Про це повідомляє прес-служба прокуратури області в Facebook.

Повідомляється, що прокуратура Донецької області спільно зі слідчим управлінням Головного управління ДСНС області при оперативному супроводженні Управління СБУ в області затримала групу осіб, які займалися вимаганням.

Правоохоронцями встановлено, що троє жителів Маріуполя щомісяця вимагали гроші у місцевого підприємця в сумі 9 тисяч гривень за не перешкоджання його підприємницької діяльності.

Зловмисники були затримані під час передачі чергової суми коштів.

"Зараз тривають першочергові слідчі дії, проводяться обшуки за місцями проживання фігурантів", - йдеться в повідомленні.

Триває досудове розслідування у кримінальному провадженні за ч. 2 ст. 189 (вимагання) Кримінального кодексу України.

У Маріуполі затримано троє громадян, які вимагали гроші у місцевого підприємця (ФОТО) Прокуратурою Донецької області сп...

Опубліковано Прокуратура Донецької області 10 серпня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що сьогодні, 10 серпня, слідчі прокуратури Одеської області спільно із співробітниками Служби безпеки України викрили керівника Zaharovskogo селищної ради під час отримання хабара.