ua en ru

У Маріуполі міліція звільнила викраденого співробітника юстиції

У Маріуполі міліція звільнила викраденого співробітника юстиції Фото: Викрадення людини

Викрадачі били та катували чоловіка

Співробітники міліції Донецької області сьогодні, 28 травня 2014 р., звільнили викраденого раніше мешканця Маріуполя, співробітника однієї із служб юстиції та затримали двох підозрюваних. Про це повідомляє прес-служба ГУМВС України в Донецькій області.

Як зазначають у міліції, 25 травня до міліції звернувся батько викраденого. Заявник розповів, що син подзвонив з чужого телефону і попросив зібрати 100 тисяч доларів, нібито таку суму потрібно заплатити, щоб вирішити його проблеми, пов'язані із службовою діяльністю.

"Сьогодні вночі була проведена спецоперація співробітниками міліції Донецької області, спец підрозділу "Сокіл" і СБУ, в ході якої викрадений був звільнений. Потерпілий у важкому стані з численними травмами доставлений до лікарні. Його били та катували", - повідомив начальник ГУМВС України в Донецькій області В'ячеслав Аброськін.

Чоловіка тримали в орендованому приватному будинку під охороною протягом двох днів. Два молодих хлопця 1992 року народження несли цілодобову охорону. Бранець був повністю загорнутий у поліетиленові пакети, його сильно били, у нього кілька переломів , інформує прес-служба.

Згідно з повідомленням, зловмисники вимагали гроші і висували свої умови. Однак міліціонери спрацювали на випередження і одночасно взяли штурмом кілька адрес, де міг утримуватися викрадений.

У Маріуполі міліція звільнила викраденого співробітника юстиції

Фото: місце затримання

Наразі затримано двох підозрюваних, жителів однієї з областей України. Встановлено коло осіб, які причетні до цього правопорушення, кілька людей оголошені в розшук.

У Маріуполі міліція звільнила викраденого співробітника юстиції

Фото: Чоловіка утримували в поліетиленовому пакеті

Нагадаємо, раніше у Донецькій області затримано трьох викрадачів ще одного жителя Маріуполя.