ua en ru

Маріуполь посилено патрулюють бронегрупи

Маріуполь посилено патрулюють бронегрупи Фото: силовики в Маріуполі

У нічний час на вулиці виїдуть бронепатрулі

У Маріуполі проводиться посилене патрулювання вулиць із залученням представників Національної гвардії і доданих сил з метою підтримки стабільного оперативного стану та недопущення вчинення тяжких і резонансних злочинів. Про це повідомляє прес-служба ГУНП у Донецькій області.

Зазначено, що в нічний час на вулиці виїдуть бронепатрулі, а всього на забезпечення публічної безпеки щодня задіяно близько 300 співробітників поліції.

Повідомляється, що поліцейські нестимуть службу в цілодобовому режимі у складі піших, автопатрулів, а також бронегруп.

"Кожна з бронегруп складається з двох одиниць автотранспорту. До кожного екіпажу входить 13 осіб, із яких два співробітники територіального органу поліції, 10 бійців Національної гвардії і співробітник, що забезпечує безпеку дорожнього руху", - йдеться в повідомленні.

У відомстві підкреслили, що в Маріуполі тривають контрдиверсійні та оперативно-профілактичні заходи щодо вилучення з незаконного обігу зброї, боєприпасів, вибухових речовин.

"Із метою недопущення незаконного перевезення вибухонебезпечних предметів перевірятимуться всі транспортні засоби. Крім того, буде проводитися огляд і перевірка документів підозрілих осіб, а також відпрацювання осіб, раніше засуджених за тяжкі злочини. Особлива увага приділяється виявленню підозрілих предметів", - доповіли в поліції.

Там також констатували, що практика посиленого патрулювання дає позитивні результати: поліцейські зведення фіксують значно меншу кількість правопорушень.

Нагадаємо, раніше до прифронтового міста Мар'їнка Донецької області було направлено додаткові сили поліції - бійців спецпідрозділу "Сокіл" та співробітників головного управління поліції області через посилюючі обстріли.