ua en ru

Марітіму - Динамо: анонс матчу

Марітіму - Динамо: анонс матчу Фото: ФК "Динамо" (fcdynamo.kiev.ua)

Готуємося до першого матчу раунду плей-офф Ліги Європи

Київське "Динамо" проведе виїзний матч раунду плей-офф Ліги Європи проти португальського "Марітіму". Онлайн-трансляція поєдинку розпочнеться на РБК-Україна о 22:30, а дивитися матч можна на телеканалі "2+2". Букмекери вважають фаворитом українську команду.

17 серпня, 22:30
Фуншал, стадіон "Ештадіу ду Марітіму"

На поєдинку буде працювати суддівська бригада на чолі з 37-річним Якобом Кехлетом із Данії. На матчах вищого дивізіону Данії працює з 2009 року, має категорію ФІФА з 2011 року.

Із "Динамо" в рамках європейських турнірів не перетинався, а от із іншими українськими командами кілька разів зустрічався: у кваліфікації Ліги Європи УЄФА 2012/2013 донецький "Металург" під наглядом датчанина розгромив удома "Челік" із Чорногорії (7:0), а у груповому турнірі Ліги Європи УЄФА 2016/2017 Кехлет зафіксував в Одесі нічию між луганською "Зорею" та "Феєноордом" із Нідерландів (1:1).

Асистентами арбітра будуть Хенрик Ларсен та Хайне Соренсен, четвертий арбітр - Йєнс Маае. Делегат УЄФА - Душко Грабовач (Хорватія). Спостерігач арбітражу - Франк Де Блекере (Бельгія).

Орієнтовні склади:

"Марітіму": Шарлес, Бебето, Пабло, Жуніор, Мартінс, Гамбоа, Сіна, Бесса, Коста, Пиньо, Валенте.

"Динамо": Коваль, Хачеріді, Віда, Кадар, Кендзьора, Шепелев, Сидорчук, Гармаш, Циганков, Ярмоленко, Мбокані.

Нагадаємо, київське "Динамо" за два дні до проведення першого матчу 4 кваліфікаційного раунду Ліги Європи проти португальського "Марітіму" вирушило в місто Фуншал.