ua en ru

У Мар'їнці повністю відновили електропостачання

У Мар'їнці повністю відновили електропостачання Фото: Павло Жебрівський (facebook.com/zhebrivskyi)

ЛЕП і трансформаторна підстанція були пошкоджені бойовиками 5 лютого

В Марьине Донецької області енергетики повністю відновили ЛЕП і підстанції енергопостачання. Про це повідомив голова Донецької обласної державної адміністрації (ОДА) Павло Жебрівський у себе на сторінці в Facebook.

"У Мар'їнці повністю відновили електропостачання. 300 абонентів, які майже два тижні були без електрики, нарешті отримали "світло" в свої будинки", - написав він.

Крім того, Жебрівський нагадав, що ЛЕП і трансформаторна підстанція були пошкоджені 5 лютого під час обстрілу з боку бойовиків околиць Мар'їнки.

"Аварійні бригади не могли приступити до роботи, оскільки місцевість прострілюється, а орки не підтверджували встановлення режиму тиші. Як тільки за посередництва ОБСЄ гарантії безпеки були отримані, електрики взялися за відновлення пошкодженого устаткування і впоралися за півдня. Спасибі їм за оперативну і якісну роботу", - написав Жебрівський.

У Мар'яна їнці повністю відновили електропостачання. Триста абонентів, які майже два тижню були без електрики, нарешті отр...

Опубліковано Павлом Жебрівським 14 лютого 2018 р.

Нагадаємо, сьогодні українська сторона Спільного центру з контролю і координації повідомила, що в Мар'їнці бойовики перешкоджають відновленню електропостачання і загострюють гуманітарну ситуацію на Донбасі.