ua en ru

"Марфін Банк" планує розширюватися

"Марфін Банк" планує розширюватися

У дев'яти регіонах України знаходяться відділення ПАТ "Марфін Банк", що дозволяє здійснювати комплексне обслуговування клієнтів – громадян України на значній території країни. З метою подальшого поліпшення сервісу керівництвом ПАТ "Марфін Банк" було прийнято рішення про розширення мережі відділень. У цьому році планується відкрити нові відділення в Одеській і Київській областях, що сприятиме розширенню клієнтської аудиторії і підвищенню якості послуг.

26 жовтня 2017 незалежне рейтингове агентство (РА) "Кредит-Рейтинг" в черговий раз підтвердило рейтинг надійності депозитів Публічного акціонерного товариства "Марфін Банк" на вищому рівні - оцінка "5". Висока оцінка рейтингу депозитів ПАТ "Марфін Банк" підкріплена традиційними показниками рентабельності, достатності капіталу, системності банку.

Раніше 27 червня 2017 був підтверджений довгостроковий кредитний рейтинг ПАТ "Марфін Банк" на рівні иаА. Прогноз рейтингу - стабільний, що вказує на відсутність передумов для його зміни протягом 2017 року. Вже протягом кількох років, починаючи з 2009 року, банк зберігає високі рейтингові позиції, що говорить про ПАТ "Марфін Банк" як про надійного партнера і фінансовій установі, що має перспективи розвитку. Банк дотримується всіх нормативів НБУ і завжди виконував і виконує взяті на себе зобов'язання своєчасно і в повному обсязі. ПАТ "МАРФІН БАНК" не залучає ресурси інших банків на міжбанківському ринку, відсутня рефінансування та стабілізаційні кредити від НБУ, позитивно впливає на високі рейтингові оцінки. Статутний капітал ПАТ "Марфін Банк" становить 435 000 000 гривень.