ua en ru

"Манчестер Юнайтед" хоче підсилитися футболістом "Реала" Родрігесом

"Манчестер Юнайтед" хоче підсилитися футболістом "Реала" Родрігесом Фото: Хамес Родрігес

Колумбієць вирішив піти, оскільки втратив місце в основі

Англійський футбольний клуб "Манчестер Юнайтед" після закінчення сезону посилить свій склад атакуючим півзахисником мадридського "Реала" Хамесом Родрігесом. Про це повідомляє AS з посиланням на колумбійське радіо Radio Caracol.

Про угоду буде оголошено 21 травня, коли завершиться чемпіонат Іспанії. Сума трансферу 25-річного хавбека складе 75 млн євро. Раніше Родрігес погодив з "Манчестер Юнайтед" попередній контракт. Колумбієць прийняв рішення покинути "Реал", оскільки втратив місце в основному складі команди.

Все за "Реал" він провів 109 матчів, забив 36 голів. У нинішньому сезоні Родрігес виходив у стартовому складі лише в 13 матчах чемпіонату Іспанії.

У 16 років вихованець колумбійського клубу "Энвигадо" перейшов в аргентинський "Банфілд". Родрігес допоміг клубу вперше в історії виграти чемпіонат країни, а також став наймолодшим легіонером, який забив гол у аргентинській першості.

Нагадаємо, головний тренер "Манчестер Юнайтед" Жозе Моуріньо також зацікавлений в придбанні відразу трьох футболістів "Тоттенхема".