ua en ru

Манчестер Сіті - Ліверпуль: прогноз букмекерів на матч

Манчестер Сіті - Ліверпуль: прогноз букмекерів на матч Фото: Манчестер, Этихад Стедіум

Фахівці вважають фаворитом клуб з Манчестера

Онлайн-трансляція центрального поєдинку 29-го туру чемпіонату Англиив, якому "Манчестер Сіті" на своєму полі прийме "Ліверпуль", розпочнеться на РБК-Україна о 18:30, а дивитися матч можна на каналі "Футбол 2". Букмекери вважають, що більше шансів на перемогу має клуб з міста Манчестер.

19 березня, 18:30
Манчестер, Этихад Стедіум

Манчестер Сіті - Ліверпуль: прогноз букмекерів

На перемогу "Ман Сіті" букмекерська контора 1xBet приймає ставки з коефіцієнтом 2,02. Перемога "Ліверпуля" оцінюється в 3,88, нічия - 3,82.

У букмекерської компанії Winline також вважають команду Хосепа Гвардіоли фаворитом матчу. На успіх команди з Манчестера контора приймає ставки з коефіцієнтом 2,0, а на перемогу "мерсисайдців" - 3,5. Нічия в цьому матчі оцінюється коефіцієнтом 3,76.

Останній раз команди зустрічалися між собою в чемпіонаті Англії 31 грудня минулого року, тоді мінімально перемогли "мерсисайдці".

Нагадаємо, керівництво "Манчестер Сіті" може розлучитися з 10 футболістами під час літнього трансферного вікна, наставнику команди Хосепа Гвардіолу виділять 200 млн фунтів на придбання нових гравців.