ua en ru

Манчестер Сіті - Ліверпуль: анонс матчу

Манчестер Сіті - Ліверпуль: анонс матчу Фото: "Манчестер Сіті" - "Ліверпуль" (twitter.com/LFC)

Готуємося до матчу-відповіді 1/4 фіналу Ліги чемпіонів

"Манчестер Сіті" зіграє з "Ліверпулем" в матчі-відповіді 1/4 фіналу Ліги чемпіонів. Онлайн-трансляція поєдинку розпочнеться на РБК-Україна о 21:45, а дивитися матч можна на телеканалі "Футбол 2". На думку букмекерів, фаворитом у цьому матчі є команда Хосепа Гвардіоли.

10 квітня 21:45
Манчестер, Сіті оф Манчестер

"Ліверпуль" на "Енфілді" здобув впевнену перемогу над "Манчестер Сіті" (3:0) і їде на матч-відповідь до Манчестеру в ранзі переможця.

Поєдинок обслуговуватиме іспанська бригада арбітрів на чолі з Антоніо Матеу Лаосом. Помічники судді - Пау Себріан Девіс і Роберто дель Паломар. Четвертий рефері - Теодоро Собріно. Додатковими помічниками арбітра будуть Карлос дель Серро і Алехандро Ернандес.

Головний тренер "Манчестер Сіті" Хосеп Гвардіола: "Щоб пройти далі, ми повинні провести майже ідеальний матч - створювати моменти, показувати чудову реалізацію і не дозволяти суперникам багато атакувати. Для виходу в півфінал потрібні ідеальні умови. У нас є ще 90 хвилин, а в футболі трапитися може що завгодно".

Головний тренер "Ліверпуля" Юрген Клопп: "Якби все пішло так, як всі очікували, то ми були б на півдорозі до вильоту, а тут би грали заради нашої честі. Але зараз ми повинні скористатися ситуацією, адже ми створили її своєю чудовою грою".

Орієнтовні склади:

"Манчестер Сіті": Едерсон; Уокер, Отаменді, Емерік Ляпорт, Делфі; де Брейне, Фернандіньо, Давид Сільва; Стерлінг, Агуеро, Сане
Не зіграють: Менді (коліно), Стоунз (привідний м'яз)
Під питанням: Данило (пропустив тренування)
"Висять" на картці: Данило, де Брейне, Фернандіньо, Габріел Жезус, Гюндоган, Отаменді

"Ліверпуль": Каріус; Александер-Арнолд, ван Дейк, Ловрен, Робертсон; Окслейд-Чемберлен, Вейналдум, Мілнер; Мане, Фірміно, Салах
Не зіграють: Хендерсон (дискваліфікація), Джан (спина), Гомес (голеностоп), Лаллана (м'язова травма), Матіп (стегно)
Під питанням: Салах (пах), Морено (стегно), Робертсон (литковий м'яз)
"Висить" на картці: Морено