ua en ru

Манчестер Сіті - Барселона: Стенограма онлайн трансляції матчу 1/8 Ліги Чемпіонів

Манчестер Сіті - Барселона. Вже сьогодні стартує 1/8 фіналу Ліги Чемпіонів. Одним з двох перших матчів "європейської весни" стане поєдинок між двома феєричними командами, адже і британський, і каталонський клуб люблять і вміють забивати. Дивитися матч Манчестер Сіті - Барселона можна на каналі 2+2, онлайн трансляція на нашому сайті почнеться в 21:35.

Манчестер Сіті - Барселона. Вже сьогодні стартує 1/8 фіналу Ліги Чемпіонів. Одним з двох перших матчів "європейської весни" стане поєдинок між двома феєричними командами, адже і британський, і каталонський клуб люблять і вміють забивати. Дивитися матч Манчестер Сіті - Барселона можна на каналі 2+2, онлайн трансляція на нашому сайті почнеться в 21:35.

18.02. 21:45
Ман Сіті - Барселона 0:2

Ман Сіті: Харт, Компані, Сабалета, Коларов, Кліши, Демікеліс, Хесус Навас, Сільва, Фернандіньо, Я. Туре, Негредо
Барселона: Вальдес, Піке, Маскерано, Альба, Даніел Алвес, Фабрегас, Хаві, Іньєста, Бускетс, Алексіс Санчес, Мессі

Матч завершено

Манчестер Сіті - Барселона: Стенограма онлайн трансляції матчу 1/8 Ліги Чемпіонів90 хв. Неймар вивів Алвеса на побачення з Хартом, бразильський захисник спокійно пробив між ніг воротарю.

87 хв. Кутовий з лівого флангу подав Сілва, невдало навісивши на ближню штангу.

Манчестер Сіті - Барселона: Стенограма онлайн трансляції матчу 1/8 Ліги Чемпіонів85 хв. Заміна у Барселони: замість Фабрегаса виходить Серхі Роберто.

82 хв. Забиває Фабрегас після розрізної передачі з глибини поля, але арбітр фіксує офсайд, який був вельми сумнівним.

Манчестер Сіті - Барселона: Стенограма онлайн трансляції матчу 1/8 Ліги Чемпіонів77 хв. Гірчичник заробляє Маскерано за фол проти Фернандіньо в центрі поля.

Манчестер Сіті - Барселона: Стенограма онлайн трансляції матчу 1/8 Ліги Чемпіонів75 хв. Заміна у Сіті: замість Негредо вийшов Джеко.

Манчестер Сіті - Барселона: Стенограма онлайн трансляції матчу 1/8 Ліги Чемпіонів74 хв. Заміна у Барси: Неймар вийшов замість Санчеса.

71 хв. Кліші увірвався в штрафний майданчик гостей по лівому флангу і бездарно навісив в руки Вальдесу. Не можна так просто втрачати такі моменти, особливо граючи проти Барси.

68 хв. Алвес класним пасом знайшов Хаві в районі точки пенальті у штрафному "міських", проте удар у капітана Барселони не вийшов, м'яч полетів вище воріт.

65 хв. Алвес прострілював з правого флангу - Харт перший на м'ячі.

61 хв. Сабалета зніс Піке на лівому фланзі атаки Барси. Небезпечний штрафний виконав Хаві, навісивши в штрафну, але Харт зумів вибити м'яч в поле, зігравши на виході.

Манчестер Сіті - Барселона: Стенограма онлайн трансляції матчу 1/8 Ліги Чемпіонів58 хв. Подвійна заміна у Сіті: Коларов і Навас йдуть, Лескотт і Насрі виходять.

Манчестер Сіті - Барселона: Стенограма онлайн трансляції матчу 1/8 Ліги Чемпіонів54 хв. Мессі спокійно реалізовує пенальті.

Манчестер Сіті - Барселона: Стенограма онлайн трансляції матчу 1/8 Ліги Чемпіонів53 хв. Червона для Демікеліса за фол останньої надії на Мессі у своєму штрафному. Якось занадто жорстоко арбітр карає Демікеліса, грубості в його порушенні не було.

50 хв. Мессі відмінним пасом виводив Фабрегаса на побачення з Хартом, але Сеск заплутався в ногах і втратив момент для зближення з воротами Сіті.

46 хв. Розпочався другий тайм. Чекаємо голів у другій половині гри.

Перерва

44 хв. І знову Навас навісив, і знову Негредо випередив усіх, але цього разу його удар головою пролетів мимо воріт.

42 хв. Навас навісив у штрафну з правого флангу, Негредо був першим на м'ячі, але відпустив його занадто далеко від себе, в результаті чого Маскерано вибив м'яч у поле.

40 хв. Негредо випередив Маскерано в силовій боротьбі і міг виходити на вільний простір перед чужим штрафним майданчиком, але арбітр вгледів порушення в діях форварда.

Манчестер Сіті - Барселона: Стенограма онлайн трансляції матчу 1/8 Ліги Чемпіонів38 хв. Коларов отримав жовту картку за фол проти Хаві на чужій половині поля.

35 хв. Мессі заробив штрафний в метрах 25-и від чужих воріт. Стандарт виконав сам потерпілий, потужно пробивши у стінку.

32 хв. Мессі обігрався в стінку з Хаві і пробив вище воріт з лінії чужої штрафної.

Манчестер Сіті - Барселона: Стенограма онлайн трансляції матчу 1/8 Ліги Чемпіонів29 хв. Негредо зніс Піке на чужій половині поля і отримав жовту картку.

28 хв. Негредо пробивав з лінії штрафного, удар вийшов не сильним, Вальдес зафіксував м'яч в руках.

25 хв. Сілва подав штрафний з лівого флангу, Вальдес невпевнено зіграв на виході, однак Туре не зміг прицільно пробити.

Манчестер Сіті - Барселона: Стенограма онлайн трансляції матчу 1/8 Ліги Чемпіонів23 хв. Гірчичник для Алвеса за фол на Коларові на лівому фланзі атаки МС.

21 хв. А ось і перший по справжньому небезпечний момент у матчі створив британський клуб. Сілва катнув м'яч між двома захисниками на хід Негредо, той обіграв Піке і прокинув м'яч від Вальдеса, але тим самим загнав себе до самої лицьової, в результаті чого не зумів влучити по порожніх воротах.

16 хв. Компані ледь не вивів Негредо на побачення з Вальдесом довгим пасом зі своєї половини поля. Надійно зіграв Маскерано, відібравши м'яч у аргентинського форварда.

14 хв. Невтішна для Сіті статистика володіння м'ячем: 73 проти 27 на користь гостей.

12 хв. Демікеліс міг вивести свій клуб в хорошу контратаку, але віддав вкрай невдалий пас на забігаючого у вільну зону Негредо.

8 хв. Поки складно "міським", ніяк не можуть британці налагодити хоч який-небудь контроль м'яча, гру контролюють каталонці, але без особливого просування до воріт Харта.

5 хв. Хаві подав кутовий з правого флангу, Коларов вистрибнув вище всіх і головою вибив м'яч в поле.

3 хв. Цілком передбачувано м'яч контролює Барселона, але без небезпечних виходів вперед.

1 хв. Розпочався матч у Манчестері. Чекаємо цікавої гри!

В 1/8 фіналу Ліги чемпіонів УЄФА відбудеться перша офіційна зустріч "Манчестер Сіті" і "Барселони", проте футболісти команд в масі своїй добре знайомі один з одним.

За "Сіті" виступає відразу четверо іспанців Хаві Гарсія, Хесус Навас, Альваро Негредо і Давид Сільва. Ще четверо футболістів перебралися в Манчестер з чемпіонату Іспанії. У їх числі Яя Туре, який перейшов до "синіх" в 2010 році з "Барселони". До того ж тренує британців Мануель Пеллегріні, який зробив собі ім'я в іспанському футболі, а спортивним директором клубу є Чікі Бегірістайн - знакова постать в історії "Барселони".

Стадіон "Манчестер Сіті", побудований для Ігор Співдружності-2002, був відкритий 10 серпня 2003 року товариським матчем "городян" з "Барсою". По разу у складі господарів забили Ніколя Анелька і Тревор Сінклер, на що каталонці відповіли голом Хав'єра Савіоли. В "основі" у гостей тоді грали Карлес Пуйоль та Хаві Ернандес, а Андрес Інієста вийшов на заміну у другому таймі.