ua en ru

Макеєва пішла з посади заступника міністра фінансів

Макеєва пішла з посади заступника міністра фінансів Фото: Олена Макеєва

Сьогодні чиновник написала заяву про звільнення

Олена Макеєва звільнилася з посади заступника міністра фінансів. Про це чиновник повідомила на своїй сторінці в Facebook.

"Написала заяву про звільнення з посади заступника міністрів фінансів", - написала Макєєва.


У своєму повідомленні вона також побажала "справжніх успіхів" новому міністру фінансів Олександру Данилюку і його команді в реалізації вже розпочатих міністерством реформ і досягнення своїх командних цілей і коротко резюмувала свій досвід роботи на посаді в міністерстві.

"Більше року я мала честь працювати в команді висококласного менеджера і справжнього професіонала своєї справи Наталії Яресько. "We will win as a team and loose as individuals"(C). Ця фраза вже не один рік є однією з найулюбленіших, адже я впевнена, що успіх будь-якого починання безпосередньо залежить від команди, яка спільними зусиллями працює заради досягнення поставленої мети. Такою командою для мене стали Оксана Маркарова, Артем Шевальов, Роман Качур", - повідомила Макєєва.

У Міністерстві Фінансів України Олена Макеєва курирувала податково-митний напрямок, а також займалася доходами бюджету.

Нагадаємо, раніше Міністерство фінансів України повідомляло, що дата приїзду місії МВФ в Україну стане відомою в найближчі тижні.