ua en ru

Макеєнко хоче запросити мерів українських міст для прибирання Хрещатика

Голова Київської міської державної адміністрації Володимир Макеєнко хоче запросити мерів українських міст для прибирання вул. Хрещатика

Голова Київської міської державної адміністрації Володимир Макеєнко хоче запросити мерів українських міст для прибирання вул. Хрещатика. Про це Макеєнко заявив на брифінгу після розширеної апаратної наради у КМДА щодо стану проходження опалювального сезону 2013-2014 рр. у Києві, передає кореспондент РБК-Україна.

"У мене є мрія: щоб мери Львова, Донецька, Вінниці, Одеси, Чернігова разом з нами прийшли на вул. Хрещатик і разом з громадянами, з тими, хто там присутній зараз, ми навели порядок. І щоб це було якомога швидше", - сказав Макеєнко.

На думку голови КМДА, саме з вул. Хрещатик, повинен початися місячник благоустрою у Києві, так як вулиця знаходиться в незадовільному стані.

Макеєнко не назвав число, на яке має наміру запрошувати мерів українських міст в Київ, але зазначив, що готовий почати прибирання центральних вулиць хоч завтра.

Також Макеєнко повідомив, що буде враховувати політичну ситуацію у питанні прибирання вулиць Києва.

Нагадаємо, 25 січня 2014 р. Президент України Віктор Янукович призначив Володимира Макеєнка головою Київської міської державної адміністрації замість Олександра Попова.