ua en ru

Махніцький не підтверджує інформацію про причетність Клюєва до фінансування сепаратистів, - ГПУ

В.о. генпрокурора Олег Махніцький не підтверджує інформацію про причетність екс-секретаря РНБО Андрія Клюєва до фінансування сепаратистських заворушень на сході України.

В.о. генпрокурора Олег Махніцький не підтверджує інформацію про причетність екс-секретаря РНБО Андрія Клюєва до фінансування сепаратистських заворушень на сході України. Про це повідомляє прес-служба Генеральної прокуратури України.

"Зараз рано говорити про конкретні звинувачення Клюєва в причетності до організації і фінансування сепаратистських заворушень на сході України", - повідомив Махніцький на прес-конференції в Лондоні в рамках Українського форуму з питань повернення активів.

При цьому Махніцький пообіцяв прискорити процес повернення в Україну коштів, незаконно виведених колишніми керівниками країни, додавши, що розслідування буде проводитися не тільки в Україні.

"Україна знає, як прискорити повернення з-за кордону мільярдних коштів, вкрадених в українського народу і виведених злочинним шляхом в іноземні держави", - заявив він.