ua en ru

М.Голиця обраний головою правління АТ ХК "Київміськбуд"

Михайло Голиця обраний головою правління АТ ХК "Київміськбуд". Відповідне рішення було принято сьогодні під час зборів акціонерів, передає кореспондент РБК-Україна.

Єгор Русин обраний головою наглядової ради підприємства. Туди увійшли також Володимир Поляченко і Антон Лукас.

Є.Русин зауважив, що членів правління "Київміськбуду" доручено обрати новообраному голові правління.

"Можливо, новий склад буде обрано на наступному засіданні наглядової ради", - сказав він.

"Коли саме відбудеться засідання наглядової ради, я поки сказати не можу", - зазначив Є.Русин.

Перед проведенням зборів в приміщення не допустили деяких осіб, що назвалися акціонерами ХК "Київміськбуд", - вони не пред'являли підтверджуючі документи. Вони збиралися провести власну реєстрацію і паралельні збори на вулиці.

Новообраний голова правління ХК "Київміськбуд" Михайло Голиця заявив РБК-Україна, що проведені збори є легітимними.

Він також зазначив, що не знає про які-небудь інші збори акціонерів "Київміськбуду".

Нагадаємо, голова Державної комісії з цінних паперів і фондового ринку (ДКЦПФР) України Дмитро Тевелєв повідомив 2 вересня ц.р. про завершення перевірки щодо виявлення фактів відчуження пакету акцій ВАТ ХК "Київміськбуд".
За його словами перевірялися документи, підтверджуючі ухвалення рішень про відчуження пакетів акцій, що належали "Київміськбуду" в статутних фондах, що входять в цей холдинг інших акціонерних товариств. "Таких фактів відчуження не виявлено", - завірив Д.Тевелєв.
Д.Тевелєв також повідомляв, що муніципальний пакет акцій "Київміськбуду" в липні 2009 р. у розмірі 80% був проданий за 114 млн 75 тис. грн. був проданий на Українській універсальній торговій біржі компанії "Новий регіон".
Нагадаємо, низка ЗМІ повідомляли, що Господарський суд Києва почав провадження у справі про продаж пакету акцій ХК "Київміськбуд". Згідно постанові, Генпрокуратура України звернулася до суду на користь Київради і ГУ комунальної власності Київської міськдержадміністрації до ТОВ "Фінансова компанія "Новий регіон", ТОВ "Компанія "Термінал-рєєст", ТОВ "Адрем" про визнання недійсним договори про купівлю-продажі 80% акцій "Київміськбуду".