ua en ru

М.Добкін прогнозує Партії Регіонів 51-60% голосів на виборах до Харківської міськради

Голова Харківської облдержадміністарції прогнозує перемогу Партії Регіонів на виборах до Харківської міської ради на рівні 51-60%.

Про це М.Добкін сказав на прес-конференції в Харкові.

Ще більшу перевагу, за словами М.Добкіна, Партія Регіонів буде мати за підсумками голосування на виборах до Харківської обласної ради.
Крім того, голова ХОДА прогнозує, що розрив між основними конкурентами на посаду харківського міського голови Г.Кернесом і А.Аваковим складе 6-7% на користь Г.Кернеса.

"Якщо в 2006 р. чотири райони області мали керівників іншої політичної приналежності, то в цьому році я прогнозую, що руковдводітелі від Партії Регіонів будуть у всіх 27 районах. Що стосується мерів міст, то по них ми екзит-поли не проводили, але, я думаю, якщо не в усіх, то в більшості міст Партія Регіонів отримає більшість і у міськрадах і на посади міських голів ", - сказав М.Добкін.
У цілому, за словами М.Добкіна, вибори в Харківській області пройшли "за загальноприйнятими європейськими стандартами і наяких зауважень від спостерігачів про вплив на волевиявлення або тиск на виборців, а також на домінування на ділянках будь-якої однієї політичної сили, не було".