ua en ru

М.Бродський: 3 грудня парламент ухвалить необхідні зміни до Податкового кодексу

Верховна Рада України, у п'ятницю, 3 грудня, ухвалить необхідні зміни до Податкового кодексу. Таку думку висловив глава Держкомпідприємництва Михайло Бродський журналістам у Кабінеті міністрів України, передає кореспондент РБК-Україна.
"Завтра буде комітет (парламентський), який розгляне всі пропозиції Президента (Президента України Віктора Януковича), і я розраховую, що в п'ятницю (зміни будуть прийняті)", - сказав М. Бродський.
Він зазначив, що другий розділ проекту Податкового кодексу потребує доопрацювання, про що, на його думку, і заявив Президент.
"Президент наклав" легке вето ". Легке - це коли не повне, коли до вето додаються статті, які потрібно змінити в залі Верховної Ради. Я вважаю, що парламент розбереться з цими статтями. І, звичайно ж, адміністрування Податкової, яке ми не змогли зупинити повністю до кінця в робочій групі ", - підкреслив М. Бродський.
Коментуючи заяви про його можливу відставку, голова Держкомпідприємництва сказав: "Я, як будь-який нормальний чиновник, готовий до відставки. З Президентом я з цього приводу не зустрічався, ми з ним бачимося виключно в рамках робочих засідань".
При цьому він заявив, що інформація про можливу відставку - це всього лише чутки, але підприємці мають право вимагати відставки голови Держкомпідприємництва.