ua en ru

Лютий призначений главою поліції Черкаської області

Лютий призначений главою поліції Черкаської області Фото: Валерій Лютий

Валерій Лютий очолив поліцію Черкаської області

Колишній заступник начальника ГУ МВС в Харківській області Валерій Лютий став главою поліції Черкаської області. Про це повідомляє видання "Інфоміст" з посиланням на прес-службу ГУНП в Черкаській області.

"Під час заслуховування ситуації по ряду кримінальних проваджень було повідомлено особовому складу, що керівництво Нацполіції прийняло рішення про призначення Валерія Лютого керівником Головного управління Нацполіції в Черкаській області. Коли його хотіли призначати в листопаді, виникли питання про схвалення призначення Лютого громадськістю. Тому наказ про його призначення призупинили", - повідомив спікер ГУНП в Черкаській області Дмитро Грищенко.

Також були проведені консультації з громадськістю, після яких прийняли рішення, що Лютий буде очолювати Головне управління Нацполіції в Черкаській області.

Зазначимо, Лютий обіймав посади начальника ДАІ Харкова і області, був заступником начальника ГУ МВС в Харківській області. У 2010 році він пішов на пенсію, а в 2013 став радником міського голови Харкова Геннадія Кернеса.

Нагадаємо, в бюджеті системи МВС на 2017 передбачено майже 4 млрд гривень на забезпечення Державної служби України з надзвичайних ситуацій (ДСНС).