ua en ru

Люксембург готовий організувати економічну місію в Україні найближчим часом, - МЗС

У рамках дводенного робочого візиту до Королівства Бельгія та Великого Герцогства Люксембург відбулася зустріч міністра закордонних справ України Костянтина Грищенка у федерації промисловців Люксембургу з представниками люксембурзьких ділових кіл, передає прес-служба МЗС.

У зустрічі взяли участь керівники таких відомих компаній, як ArcelorMittal, Paul Wurth, SES, Cargolux, Astron Buildings, Accumalux, ТПП Люксембургу.

В ході зустрічі К.Грищенко ознайомив присутніх з основними напрямками сучасної зовнішньої політики та станом соціально-економічного розвитку України, позицією нашої держави з актуальних питань сучасності. Були обговорені перспективи українсько-люксембурзького економічного співробітництва, зокрема у галузях металургії, важкого машинобудування, цивільного будівництва, транспорту, електроніки.

Президент федерації промисловців Люксембургу Р.Деневальд підтвердив готовність люксембурзьких ділових кіл організувати економічну місію Великого Герцогства Люксембург в Україні у найближчій перспективі.