ua en ru

Люди Коломойського зареєстрували партію "Укроп"

Люди Коломойського зареєстрували партію "Укроп" Фото: логотип "Українського об'єднання патріотів - Укроп"

Коломойський залагодив питання з авторським правом на логотип

Люди екс-губернатора Дніпропетровської області, українського бізнесмена Ігоря Коломойського зареєстрували партію "Українське об'єднання патріотів - Укроп". Свідоцтво про реєстрацію партії опублікував у своєму Facebook екс-заступник Коломойського Геннадій Корбан.

"В історії української політики відкривається нова глава. Запам'ятайте цей день", - заявив Корбан.

В истории украинской политики открывается новая глава. Запомните этот день. Он может стать переломным для Украины и для ...

Posted by Gennady Korban on 18 Июнь 2015 г.

Як повідомив Корбан, він чекав кілька днів, поки не вирішилася ситуація навколо відставки голови СБУ Валентина Наливайченка, щоб опублікувати це свідоцтво про реєстрацію. Зазначимо, згідно з документом партія "Укроп" була зареєстрована ще 15 червня.

"Тепер кожен патріот і людина, який готовий захищати, оберігати і будувати нову Україну має можливість приєднатися до нас. Найближчим часом буде проведений установчий з'їзд. Буде опублікована програма, декларація і статут нової партії", - повідомив Корбан.

Він додав, що питання авторського права навколо логотипу партії "Укроп" врегульовано. Зазначимо, раніше повідомлялося, що відомий художник Андрій Єрмоленко хоче судитися з творцями політичної сили "Укроп" за те, що ті в обхід авторського права використовували зображення автора в якості лого.

Нагадаємо, ще в березні в команді Коломойського анонсували створення "патріотичної партії".