ua en ru

Ляшко вшанував пам'ять героїв битви під Берестечком

Ляшко вшанував пам'ять героїв битви під Берестечком

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко вшанував пам'ять козацьких героїв. Про це він написав на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

"Були з командою на козацьких могилах, вшанували полеглих героїв. Не тільки тих, хто загинув під час битви під Берестечком. А і на могилах нових козаків у Рівному. Вклонилися Героям революції і війни на Сході України - гідним нащадкам Богдана Хмельницького та Івана Богуна", - зазначив Ляшко.

Політик підкреслив, що українські герої ведуть боротьбу за незалежність і мир не для того, щоб пенсіонери "жебракували", а для того, щоб людина праці заробляла гідну зарплату, а пенсіонери отримували гідну пенсію. "Яка буде давати можливість годувати сім'ю, платити за комуналку і мати гроші на хліб", - додав Ляшко.

Нардеп також висловив здивування тим, що на вшанування пам'яті козацьких героїв не приїхали ні Президент, ні прем'єр-міністр, ні голова Верховної Ради.

Нагадаємо, що вчора на полі битви під Берестечком з рук Святійшого Патріарха Київського і Всієї Русі Філарета депутати Радикальної партії отримали "Медалі за жертовність і любов до України".