ua en ru

Ляшко вирушив на переговори до Шокіна, - нардеп

Ляшко вирушив на переговори до Шокіна, - нардеп Фото: Віктор Шокін

Мосійчук заявив, що державна охорона заблокувала нардепів в коридорі

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко сьогодні, 23 липня, відправився на переговори до генерального прокурора України Віктора Шокіна. Про це на своїй сторінці у Facebook написав народний депутат України Ігор Мосійчук.

"Прийшли до генерального прокурора Шокіна. Лідер Радикальної партії Олег Ляшко зайшов у кабінет, інших не пустили. Народні депутати заблоковані в коридорі державною охороною. До нас готуються застосувати силу", - повідомив він.

Прийшли до Генерального прокурора Шокіна.Лідер Радикальної партії – Олег Ляшко зайшов в кабінет, інших не пустили. Наро...

Posted by Ігор Мосійчук on 23 липня 2015 р.

Нагадаємо, вчора Ігор Мосійчук, який разом з іншими народними депутатами перебували в Генеральній прокуратурі для зустрічі з генпрокурором, заявив, що Віктор Шокін пропав, а також з ним втрачено телефонний зв'язок.

При цьому, згідно з повідомленням прес-служби ГПУ, 22 липня 2015 року відбулася зустріч Шокіна і заступника державного секретаря США з міжнародних питань у сфері боротьби з незаконним обігом наркотиків та правоохоронних питань Вільямом Броунфілдом.

Зазначимо, народні депутати прийшли до Генеральної прокуратури у зв'язку з внесенням до Верховної Ради подання про зняття депутатської недоторканності і притягнення до кримінальної відповідальності народного депутата від фракції "Радикальної партії Олега Ляшка" Андрія Лозового.