ua en ru

Ляшко: корупція знищує український бізнес і країну в цілому

Лідер фракції Радикальної партії Олег Ляшко заявив про те, що не бачить ніяких позитивних змін у боротьбі з корупцією і вважає, що корупцію влада виключно стимулює. Про це він заявив в ефірі телеканалу 112 Україна.

"Я розумію невдоволення бізнесу сьогоднішньою ситуацією в країні. Влада не розвиває економіку, а займається перерозподілом сфер впливу та фінансових потоків, в такій ситуації не варто чекати економічного розвитку. Капіталізація бізнесу почне рости тільки тоді, коли ми подолаємо корупцію у вищих ешелонах влади, і всі це розуміють", - розповідає опозиціонер.

Також Ляшко зазначив, що "ті, хто грабує Україну в сьогоднішніх умовах, заслуговують найбільш жорсткого покарання".

"Зараз незадоволених владою - критична кількість. Необхідно вводити для всіх однакові правила гри, тільки тоді ми побачимо зростання економіки, створення робочих місць та підвищення загального рівня життя. Бізнесу необхідно дати можливість діяти за правилами, але якщо вони і далі хочуть вирішувати свої питання шляхом корупції та підкупів, то необхідно забрати все, що було отримано незаконним шляхом ", - рішуче сказав парламентарій.